Programajánló

Úgylátszik a mai nap a programajánlás napja... :-) Mivel megint egy e hétvégi programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, és egyben a Mosolyszigetre invitálni titeket. Én már több alkalommal vettem részt ezen a programon és nektek is csak ajánlani tudom. Ez egy igen különleges program, amit talán az alábbi kis történettel tudnék a legjobban jellemezni.

Az Öreg Cherokee Indián

Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik.

Azt mondta: "Fiam a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak. Egyikük a Rossz. - A düh, irígység, féltékenység, sajnálat szánalom, kapzsiság, erőszak, önsajnálat, bűntudat, harag, kisebbrendűségi érzés, hazugság, hamis büszkeség, mások hibáinak hánytorgatása, felsőbbrendűség, félelem. Másikuk a Jó. - A nyugalom, a kíváncsiság, az öröm, béke, bőség, szeretet, remény, lelkesedés, alázat, kedvesség, jóindulat, empátia, nagylelkűség, igazság, együttérzés és a hit.”

Az unoka elgondolkodott egy pillanatra, majd megkérdezte nagyapját. "És melyik farkas győz?" Az öreg indián mosolyogva válaszolt: "Az, amelyiket eteted."

Ha te azok közé tartozol akik a Jót szeretnék éltetni, akkor ott a helyed ezen az estén!

A program A Te vagy az Alkotó, hát alkoss! című felfedező CD sorozat Nyugalom című részének meghallgatása, előtte beszélgetés a Nyugalomról, majd a meghallgatás után a tapasztalatok megosztása. Az én személyes tapasztalatom az volt, hogy megszünt a fejfájásom, fáradságom és másnap akadály nélkül vettem a vizsgámat a CD meghallgatását követően.

Különlegessége lesz még ennek az estének, hogy Bende István – az aurafotózás nagy szakértője, több kapcsolódó számítógépes program fejlesztője – készít majd aurafotót a CD meghallgatása előtt és után is. Bende Istvánon kívül lesz még egy meglepetés vendég is.

Időpont: 2010. március 7, vasárnap este 17:30-tól

Helyszín: IV. ker. Budapest, Váci út 13., Andretti Üzletház nagyterme I. emelet

A meghívó itt olvasható: www.mosolysziget.com/programok.htm

Azok akik a Kathy Art blogra hívatkoznak, a helyszínen ingyenes tiszteletjegyet kapnak az előadás előtt. Plédet vagy polofómot hozzatok magatokkal!

Ha többet szeretnél megtudni a Mosolyszigetről akkor nézz szét a www.mosolysziget.com weboldalon.

További szép napot!

 

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.03.04. 15:10 Szólj hozzá!

Címkék: programajánló ötletek

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr961808804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása