Kék virágos nyaklánc készítése videóval I. rész

Gyöngyfűzés

A tavasz jegyében egy vidám virágos nyaklánc elkészítésének bemutatásával folytatom sorozatomat, melyhez ezúttal videót is mellékeltem. :-)

Egy külföldi gyöngyfűzős újságban látta meg a húgom ezt a mutatós nyakláncot, ami nagyon megtetszet neki és kérte hogy készítsem el számára. Egyszerű gyöngyfűzéssel, kásagyöngyből készülnek a kis virágmotívumok, így a fotó alpaján, emlékezetből el tudtam készíteni. Gondoltam másoknak is tetszene ez a mutatós nyaklánc, így videóra vettük az elkészülését, melyet két részletben nézhettek meg. Mivel ilyen egyszerű a fűzés menete, így kezdők és még gyerekek is vállalkozhatnak az elkészítésére a közelgő anyáknapjára készülve.

Ahogy kinézek az ablakon éppen szépen szakad az eső... :-) Egy ilyen esős délután elegendő is az ekészítéséhez, és mire kisüt a nap büszkén hordhatjuk saját készítésű ékszerünket!

Aki belevág a munkába, annak sok sikert és örömet kívánok hozzá!

Ha valamilyen kérdés merül fel az elkészítést illetően szívesen válaszolok a kérdésekre!

Mindenkinek szép napos időt! :-)


Folyt. köv.! :-)

 

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.04.15. 15:04 Szólj hozzá!

Címkék: kreatív ötletek hobbi gyöngyfűzés gyöngyfűzése videotanfolyam kásagyöngy

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr731923655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása