Programajánló

Az elmúlt hétvégén a XIII. Kézműves Kiállítás és Vásár alkalmával (2010.03.06-07.) megnéztük a szintén a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő Foltvarázs kiállítást is, mely a Csillaghegyi Öltögető foltvarró csoport munkáiból mutat be jó néhány különleges darabot. Engem teljesen lenyűgöztek! Néhányat, melyek különösen tetszettek, le is fotóztam és most veletek is megosztom ezeket a fantasztikus munkákat. Be kell vallanom, hogy bár az egyik szakmám a varrás, őszinte csodálattal adózom a hölgyeknek, akik ezeket a patchwork munkákat készítették, mivel úgy érzem, bennem nem lenne elég türelem és kitartás ehhez az aprólékos munkához.

Akiket szintén érdekel a foltvarrás, illetve a képek alapján kedvet kaptak ahhoz, hogy megnézzék ezt a kiállítást 2010. április 4-ig még megtehetik a Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, Zichy Mihály út 14., tel: 06-1-363-3730), nyitva naponta 9 és 19 óra között.

 

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.03.10. 12:25 Szólj hozzá!

Címkék: kreatív programajánló ötletek hobbi otthon patchwork foltvarrás

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr601828263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása