Kézműves technikák

Az elmúlt hétvégén (2010. március 6-7.) került megrendezésre a XIII. Kézműves Kiállítás és Vásár a Petőfi Csarnokban. Néhány képpel megörökítettem az élményeinket – főként azokat a témákat, amik a leginkább érdekeltek bennünket – melyeket most megosztok veletek is. A húgomat a tűnemezelés hozza leginkább lázba, én pedig (természetesen) az ékszerkészítésért rajongok... :-)

Nagyon sok helyen le lehetett ülni, kipróbálni a különböző technikákat: dekupázs, ékszerkészítés (gyöngyökből, drótból), pólómatricázás, tűnemezelés, selyemfestés stb. gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Mi is leültünk a különböző asztalokhoz kipróbálni néhány technikát, a húgom mesegyapjúból készített angyalkát, én meg a régen vágyott drótékszer készítést próbáltam ki, ami valójában könnyebb, mint azt eddig gondoltam volna... :-)

Azok, akik lemaradtak, most kapnak kedvet, vagy újra szívesen részt vennének a kiállításon 2010. november 13-14. között ellátogathatnak a következő Kézműves  Kiállítás és Vásárra a Petőfi Csarnokba.

Készül az angyalka...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... és az ekészült darab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portré nemezeléssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portré nemezeléssel II.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cica nemezeléssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy profi ékszerkészítő drótékszerei, és az én első saját készítésű drótékszereim... :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.03.09. 10:05 Szólj hozzá!

Címkék: kreatív programajánló ötletek hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr261823389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása