Programajánló

Most hétvégén (március 6-7-én) rendezik meg a Petőfi Csarnokban a XIII. Kézműves Kiállítás és Vásárt.

Ez a program igazi családi kikapcsolódást ígér, mivel a kiállítás alkalmával nem csak a kiállító kézművesek portékáit lehet megvásárolni, hanem bemutatókat, foglalkozásokat is tartanak, melyen a felnőttek és a gyerekek egyaránt megismerkedhetnek, és ki is próbálhatják a különböző kézműves technikákat.

A hagyományos népművészetek, mint bőrműves, hangszerkészítő, kosárfonó, keramikus, nemezkészítő, papírmerítő, faműves, gyertyaöntő stb. mellett megtalálhatóak lesznek a modern kézműves tecnikák is, mint üvegfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, szárazvirág-kompozíció, tűzzománc, foltvarrás, ékszerkészítés, selyemfestés, természetes alapanyagokból készült használati és dísztárgyak stb. képviselői is.

A kiállításon nem csak a kész kézműves tárgyak megvásárlására lesz lehetőség, hanem a különböző technikákhoz szükséges alapanyagok is. Így ha a kiállításon megismert technikák közül valami nagyon elnyerte a tetszésünket meg is vásárolhatjuk a szükséges alapanyagokat és otthon is kivitelezhetünk újabb és újabb tárgyakat. És ha már van kedvenc technikánk ahhoz is találhatunk újabb ötleteket, illetve alapanyagokat.Kisgyerekeseknek is bátran ajánlom ezt a rendezvényt, mert amíg az anyukák a különböző kézműves technikákkal ismerkednek, addig a kicsik szórakozásáról ingyenes játszóház gondoskodik.

 

Helyszín:        Petőfi Csarnok

1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.

Tel: 06-1-363-3730

 

Belépő:           Felnőtt: 600,- Ft

Gyermek (6 éves kortól), nyugdíjas: 400,- Ft

Családi: 1.200,- Ft

 

 

Forrás: http://web.axelero.hu/csmkiszov/PeCSa/kezmuves.htm

 Kellemes hétvégét és jó szórakozást kívánok!

 Kedvcsinálónak néhány kép a tavalyi vásárról:

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.03.04. 14:12 Szólj hozzá!

Címkék: kreatív programajánló ötletek hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr191808640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása