Ez a bolg mindazoknak szól, akik (hozzám hasonlóan) szeretik magukat mindenféle kreatív hobbi tevékenységgel elfoglalni, legyen az sütés-főzés, varrás, gyögyfűzés, dekupázs, vagy más néven szalvétatechnika, mozaikolás, vagy egyéb kézműves technika.

Ajándékozáskor is előnyben részesítem a saját készítésű ajándékokat, mert ezek azt sugallják a megajándékozott valóban fontos nekünk, és nem hervad el mint a vágott virág, vagy nem fogy el mint egy doboz bonbon. :-) Jó esetben örök emlék marad. Ezért itt az oldalon jó pár "ajándék tárgyammal" is találkozhattok, melyek remélhetőleg Nektek is jó ajándék ötleteket adnak.

De azért valljuk be egy saját készítésű darabot hordani, vagy az otthonunkban gyönyörködni benne, és bezsebelni értük ismerőseink elismerő pillantásait, az sem utolsó! És azért ne felejtkezzünk el az alkotás öröméről sem! Az én "műveim" is azért vándorolnak másokhoz, mert többre értékelem az alkotás örömét, mint a birtoklást... :-)

Mindenkinek jó kreatívkodást, sok ötletet, a kivitelezéshez pedig időt és sok-sok örömöt kívánok!

Kathy

Szerző: Hobby&Kreativ  2010.01.21. 14:07 1 komment

Címkék: beköszöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbieskreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr491690123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyula67 2010.01.22. 15:09:05

Eredetiben még szebb mint a fotón :-)
süti beállítások módosítása